Ρίγος

12/11/2015

Dilemma του Charis Mavros


O Χάρης Μαύρος και η ιστορία του Dilemma έχει ξεσηκώσει την κοινότητα του Wattpad!
Mε πάνω από 42.000 αναγνώσεις και περίπου 5.000 ψήφους είναι σίγουρο ότι πρέπει να το δείτε...Λίγα λόγια για το Χάρη όπως εκείνος θέλει να ειπωθούν.

Θα μου πείτε ποιος είναι ο Charis Mavros και γιατί Charis Mavros και όχι Χάρης Μαύρος Έλα μου, ντε… Πόσα πτυχία έχει; Από πού κρατάει η σκούφια του; Δηλώνει συγγραφέας και αυτό σημαίνει πώς είναι; Έχει σημασία τελικά; Από πού είμαστε ή πόσα έχουμε καταφέρει στη ζωή μας για να τα αραδιάζουμε σε βιογραφικά; Πού αποδεικνύουν τι; Σιχαίνομαι τα βιογραφικά σημειώματα, τη συγκέντρωση αποδείξεων για το ποιοι είμαστε. Οπότε θα σας στερήσω ένα τυπικό βιογραφικό μου, όχι πως το είχατε και καημό.


Τι πρέπει να ξέρετε για μένα; Ότι λατρεύω τα άσπρα γλυκά, με πρώτη και καλύτερη την πάστα αμυγδάλου και τελευταία στη λίστα την άσπρη σοκολάτα. Γράφω γιατί μου αρέσει, γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Θα μου πει κάποιος, φίλε μου τραγουδάς και στο μπάνιο σου, όμως εκεί δεν ενοχλείς τα αυτιά των άλλων. Πιστέψτε με λοιπόν, αν μου δινόταν η δυνατότητα θα τα ενοχλούσα. Και αυτή τη δυνατότητα δίνει ένα blog, για έκφραση που τελικά μπορεί να επικοινωνήσει. Χωρίς να το περιμένω, εξαιτίας του blog μου, έκανα «φίλους» που συμπορεύονται με τη δική τους έκφραση στα δικά τους αξιόλογα blogs.

Dilemma
Η Μόνικα ήταν ανασφαλής. Μέχρι που γνώρισε τον Χ. και ένιωσε τις ανασφάλειές της να σβήνουν στη λάμψη του προσωρινού τους πάθους. Όταν ο Χ. θα διακόψει απότομα την ολιγόμηνη σχέση τους, η Μόνικα θα χρησιμοποιήσει τον Κ. για να κερδίσει πίσω την προσοχή του Χ.

Πόσο μπλεγμένη θα βρεθεί στο δίλημμα που η ίδια θα δημιουργήσει; Έχουν όλα τα διλήμματα απαντήσεις; 
Και όταν τελικά η απάντηση έρχεται, τι γίνεται αν το δίλημμα έχει πάψει ήδη να υπάρχει; 

Μια ιστορία επιλογών και καρμικών εμπλοκών, μια ερωτική ιστορία δοσμένη υπό το πρίσμα 365 ημερών.  Κάθε μέρα και ένα κεφάλαιο, κάθε κεφάλαιο μια σύντομη εξιστόρηση γεγονότων.  Κάθε κεφάλαιο ακριβώς 365 λέξεις.
Προσωπική γνώμη

Η αλήθεια είναι πως τον Χάρη τον γνώρισα μέσα από την ιστορία του Sugar free Murder.
Η οποία με έκανε να ξεκαρδίζομαι στα γέλια. Αυτός ο άνθρωπος έχει ένα εξαιρετικό ταλέντο να μπορεί να αποτυπώσει και να δημιουργήσει ανάρπαστα συναισθήματα. 

Το Dilemma  με έχει εθίσει. Είναι δύσκολο να μην εκνευρίζεσαι ή να μην ταυτίζεσαι με έναν από  τους χαρακτήρες.

 Γεμάτο από ανατροπές, κωμικοτραγικές καταστάσεις, έρωτες και παραλήρημα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την καταπληκτική γραφή του Χάρη σε κάνουν να δαιμονίζεσαι και να παρακαλάς το Θεό να γράψει ακόμη ένα κεφάλαιο.
 Είναι μια ιστορία που σίγουρα πρέπει να διαβάσετε και μια και δυο ακόμη και τρεις φορές.


Απόσπασμα από την ιστορία

«Λοιπόν, τα παιδιά, ο Κ. και ο Μήτσος, μας κάλεσαν να πάμε κάποια στιγμή την επόμενη βδομάδα από το σπίτι τους για φαγητό. Νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερη θεραπεία για έναν χωρισμό από το να είσαι με φίλους, τι λες κι εσύ;»

«Λέω ότι είμαι πολύ απασχολημένη με τα βιογραφικά που στέλνω δεξιά και αριστερά και δεν ξέρω καν αν θα τα καταφέρω να έρθω. Θα πρέπει κάτι να φτιάξουμε κι εμείς, με άδεια χέρια θα πάμε; Σούπερ μάρκετ, συνταγές, καινούργια πρόσωπα, γολγοθάς μου φαίνεται όλο αυτό!»

«Είσαι γκρινιάρα! Σιγά τα καινούργια πρόσωπα. Τον Κ. τον γνώρισες ήδη!»

«Είναι καινούργιο πρόσωπο για μένα. Περισσότερο γνώρισα τον κώλο του παρά το πρόσωπο του» την πειράζει η Μόνικα.


Διαβάστε το Dilemma εδώ!!!


Άρθρο από : Σοφία Σιδηροπούλου

Επιμέλεια άρθρου : Αμαρυλλίς Σκουρλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments System

Disqus Shortname

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Συνέντευξη με τον Chari Mavro

Ο Χάρης Μαύρος δημιουργός της ιστορίας  DILEMMA  που έχει συγκεντρώσει πάνω από 42.000 αναγνώσεις και 5.000 ψήφους μίλησε στην Σοφία...

Popular Posts