Ρίγος

9/04/2015

Αφιέρωμα στην ιστορία «Σε μια στιγμή» Της RiaXatzi

"Ξεφυλλίζοντας" τις λίστες ανάγνωσης του wattpad πέσαμε πάνω στην υπέροχη ιστορια της Μαρίας(RiaXatzi)  από την πανέμορφη Ξάνθη , με τίτλο  "Σε μια στιγμή !"Σήμερα απαρυθμά 34.000 views και κατέχει την #20 θεση στην ρομαντική κατηγορία .


                       «Σε μια στιγμή»
               της Μαρίας  ( RiaXatzi)

Περίληψη 
Η Ζωή, ένα δεκαεννιάχρονο  κορίτσι από την Αλεξανδρούπολη, έπειτα από μία αποτυχημένη προσπάθεια καταφέρνει τελικά να περάσει στην συμπρωτεύουσα, στην πόλη που σπουδάζει το εδώ και δυο χρόνια αγόρι της και να φοιτήσει στην σχολή που τόσο πολύ επιθυμούσε.
Αφού μαθαίνει τα ευχάριστα νέα, αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα για να επισκεφτεί τον κολλητό και παιδικό της φίλο Πάρη. Καθώς τον αναζητά στο πανεπιστήμιό του, πέφτει τυχαία πάνω στον Φοίβο, έναν φοιτητή του τμήματος δημοσιογραφίας και δυο χρόνια μεγαλύτερο της. 

Η έλξη που νιώθουν οι δύο νέοι είναι αναπόφευκτη. Όσο και αν προσπαθούν να μείνουν ο ένας μακριά από τον άλλο τόσο τα συναισθήματά τους μεγαλώνουν αψηφώντας όλα τα προβλήματά.

Μία μακροχρόνια σχέση, ο εγωισμός, το πείσμα και η απόσταση είναι ικανά να κατευνάσουν τα συναισθήματά τους ή είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν τα πάντα για να είναι μαζί;

Απόσπασμα :

«Μου λείπει. Κάθε μέρα, ώρα και λεπτό. Πολλές φορές αισθάνομαι ότι είμαι σε σχέση με την φωνή απ΄το τηλέφωνο, την εικόνα από την οθόνη του υπολογιστή μου. Την ακουμπάω, για να νιώσω και το παρά μικρό χάδι, αλλά αντί για τον Φοίβο χαϊδεύω το κρύο πλαστικό. Τα βράδια γυρνάω σπίτι μόνη. Κάθε μέρα που περνά αισθάνομαι ακόμα πιο μόνη. Τα αντέχω όλα αυτά. Όλα! Αρκεί να ξέρω πως θα τον δω. Κάποια στιγμή θα τον δω. Θα με κλείσει στην αγκαλιά του και θα είναι σαν να γύρισα σπίτι. »

Προσωπική μου γνώμη 

Η ιστορία είναι πολύ καλή. Είναι μία καλογραμμένη εφηβική ρομαντική ιστορία. Αναφέρεται σε ένα ζευγάρι και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν επειδή έχουν σχέση από απόσταση. Ακόμη μας δείχνει τις προσπάθειες που κάνουν για να συναντηθούν, τις εντάσεις που προκύπτουν ανάμεσα τους, τις παρεξηγήσεις που γίνονται και γενικά μας δείχνει την ζωή δύο ανθρώπων που αγαπιούνται και τι κάνουν για να είναι μαζί. Όμως τα λάθη που κάνουν θα καταφέρουν τελικά να τους ενώσουν ή να τους χωρίσουν; 

 Ανυπομονούμε  για τις αναρτήσεις των επόμενων κεφαλαίων και ευχόμαστε η ιστορία να έχει ακόμη μεγάλύτερη επιτυχία !


Άρθρο από Διονυσία Κουτάκου
Επιμέλεια Άρθρου :Αμαρυλλίς Σκουρλά
Επιμέλεια Σύνταξης  Άρθρου : Βασιλική Μπούζα

Υ.Γ:Το παραπάνω απόσπασμα  είναι προβολή τμήματος της ιστορίας "Σε μια στιγμή" της δημιουργού  RiaXatzi και το wattpad-thematofylakes.gr δεν φέρνει καμία ευθύνη πνευματικών δικαιωμάτων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments System

Disqus Shortname

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Συνέντευξη με τον Chari Mavro

Ο Χάρης Μαύρος δημιουργός της ιστορίας  DILEMMA  που έχει συγκεντρώσει πάνω από 42.000 αναγνώσεις και 5.000 ψήφους μίλησε στην Σοφία...

Popular Posts